Потърсете ни на: office@misschic.eu.com; тел: +359898607509


Как да си изберем перфектната рокля ?

Всяка фигура има недостатъци, но това не значи, че не могат да бъдат скрити! Като си търсите рокля за новия сезон имайте предвид вашата телесна структура. Като следвате тези прости съвети, вие ще акцентирате на положителните линии на тялото си и ще скриете не толкова съвършените.

 

1.Закръглени ханш и бедра:

За крушовидни жени с пълни ханш и бедра,роклята не трябва да бъде на по-малко от 4-5 см. над коляното. Изберете рокля или пола тип А-линия, но не нещо прекалено разкроено .
За да насочите вниманието далеч от долната част на тялото, изберете рокля с дълбоко V-образно деколте, брошка на върха или украса на деколтето.

2.Широк ханш:

Ако сте с ябълковидна форма на тялото, трябва да удължите изгледа на торса си и да отвлечете вниманието далеч от кръста. Изберете рокля с висока талия, за да се измести линията на талията.
Избягвайте дебели колани пристегната около средната част на тялото. Вместо това преметнете верижка ниско над бедрата.

3.Големи ръце:

Избягвайте носенето на рокли без ръкави .Вместо това изберете рокли с шифонени , къдрави ръкави или ръкави на вълнички.

4. Малък бюст:

Ако не сте надарени с голям бюст, избягвайте дълбоките деколтета. Вместо това изберете рокли с лодка деколте, пайети или друго украшение, за да има съразмерност на горната част на тялото.Колиетата с много слоеве са много добър избор, за да се добави съразмерност и визия на бюста.

5.Голям бюст:

Рокли по врата и дълбоки V-образни деколтета се харесват много на жените, които искат да акцентират върху своя голям бюст. Изберете материи и модели, които не се впиват в тялото ви , защото в противен случай гърдите ви ще изглеждат твърде големи.
За да отвлечете цялото внимание от бюста си и да балансирате погледите към долната част на тялото , изберете рокля с А-линия, която да не пада по ниско от 5 см. над коленете.

6.Едри жени:

Не обличайте широки дрехи, за да се опитвате да прикриете тялото си. Противно на това което си мислите ,широките дрехи ще ви накарат да изглеждате по-обемни. Изберете материи, които не се впиват в тялото ви , но ви застават добре.
Обвиващата тялото рокля стои много добре на едри жени.Не избягвайте цветовете и щампите.

7.Твърде слаби жени:

Пуловери или рокли от плетиво са страхотни за слаби жени. Ако имате прекалено слаби крака избягвайте носенето на много къси поли и рокли , а изберете по дълги разкроени рокли вместо това.
Слабите жени могат да носят дебел колан на кръста, за да му придадат обем. Роклите тип балон са много модерни и ще ви издължат и предадат обем.

8.Роклите и сезоните:

Смяната на дрехите и сезоните вървят ръка за ръка. За лятото може да акцентирате върху прохладните памучни и ленени материи и леките плетива. С настъпването на есента и зимата идва на мода вълната и дебелите вълнени плетки. Пролетта пак се появява памучния плат и завладява пазара.

А ние имаме рокли за всеки тип фигура и за всеки сезон през годината.С нашите иновации в моделирането и производството ние сме се доказали през годините. Посетете нашият официален уеб сайт: http://misschic.eu.com и нашата фейсбук страница : www.facebook.com/misschic.eu
Бъди Шик с Мис Шик!

Новият ни модел рокля

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.